Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
 • Instant Water Heating Faucet - Проточен бојлер

  Instant Water Heating Faucet - Проточен бојлер

  Топла вода во секое време. Делимано Инстант проточниот бојлер за миг ви загрева топла вода - заштедувате време, енергија и вода.

  Идеално решение за викендички, летни кујни итн.

  Instant Water Heating Faucet - Проточен бојлер

  Instant Water Heating Faucet - Проточен бојлер

  Топла вода во секое време. Делимано Инстант проточниот бојлер за миг ви загрева топла вода - заштедувате време, енергија и вода.
 • Family Magic Mix Сет за подготовка на храна
  -50%

  Family Magic Mix Сет за подготовка на храна

  Внесете вистинско празнично расположение во вашиот дом создавајќи неверојатни празнични рецепти благодарение на Delimano Family Magic Mix.

  Редовна цена: 2.980,00 ден.

  Специјална цена: 1.490,00 ден.

  Family Magic Mix Сет за подготовка на храна
  -50%

  Family Magic Mix Сет за подготовка на храна

  Внесете вистинско празнично расположение во вашиот дом.
 • Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки
  -1.000 ден.

  Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки

  Добијте ги сите хранливи состојки од вашата храна и ефективно нахранете го вашето тело со хранливи состојки!

  Редовна цена: 4.990,00 ден.

  Специјална цена: 3.990,00 ден.

  Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки
  -1.000 ден.

  Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки

  Добијте ги сите хранливи состојки од вашата храна и ефективно нахранете го вашето тело со хранливи состојки!
 • Stone Legend Овален пекач
  -25%

  Stone Legend Овален пекач

  Пекач со кој може да подготвите речиси сè

  Stone Legend Овалниот пекач од Делимано ќе го подобри начинот на кој ја подготвувате и послужувате храната.

  Редовна цена: 3.990,00 ден.

  Специјална цена: 2.990,00 ден.

  Stone Legend Овален пекач
  -25%

  Stone Legend Овален пекач

  Stone Legend Овалниот пекач од Делимано ќе го подобри начинот на кој ја подготвувате и послужувате храната.
 • Зимска распродажба

  Зимска распродажба

  Зимска распродажба

  Зимска распродажба

  Зимска распродажба
 

Електрични уреди

 
 

Садови за готвење

 
 

Печење

 
 

Nutribullet

 
 

Акција

 

Препорачуваме!

Видено на ТВ

Рецепти

Рецепти со месо

Десерти

Супи и чорби

Закуски

Тестенини

Предјадење

Рецепти со ТП Експрес лонец

 
 

Видеа

 •  

  Delimano Instant - Проточен бојлер

  Delimano Инстант проточниот бојлер за миг ви загрева топла вода до 60 степени - заштедувате време, енергија и вода.

  Види повеќе 
 •  

  Nutribullet

  Со Nutribullet искористете ги сите предности од вашата храна и обезбедете му ги на телото сите потребни хранливи состојки!

  Види повеќе