Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

CeramicaForte облога

CeramicaForte облога со ефект на синкаст камен

CeramicaForte облогата го следи најновиот тренд кај садовите за готвење. Природниот изглед нè потсетува на традицијата и ги има истите карактеристики како кај готвењето на камен.

Со CeramicaForte облогата, садовите за готвење од Делициа се долготрајни, тие не губат од своите карактеристики и секогаш ќе гарантираат здраво, вкусно и лесно готвење, печење, како и готвење на ниска температура со цел зачувување на аромата и природниот вкус на храната

Нелеплива повшина – уживајте во лесното готвење со CeramicaForte облогата

Со најновата Delimano CeramicaForte облога која е до 3 пати понелеплива споредено со најдобрите керамички облоги на пазарот, готвењето на секое јадење ќе се претвори во уживање.

Suvremeni dizajn uz manji utrošak vremena i energije

живајте во готвењето со Делициа линијата на садови за готвење од Делимано. Тие сега имаат подобра форма, квалитет и се подобри од било кога. Облогата на овие садови за готвење е 3 пати понелеплива и има 50% поголема отпорност на гребаници во споредба со најдобрите керамички облоги на пазарот. Одлично дизајнираните садови за готвење од Делициа имаат заоблени рабови и ефект на синкаст камен кои со нивниот елегантен и префинет дизајн ќе се вклопат одлично во вашата кујна. Стартер сетот ќе ја надополни вашата кујна и одговара на сите класични шпорети (освен индукција).

НОВО! Пробајте ја бр. 1 керамичката облога на пазарот!

Веќе ви е преку глава од тоа храната да ви се лепи на тавата? Ги сакате керамичките садови за готвење но. мразите да ги гледате гребаниците на нив иако, внимавате да не ги изгребете? За да ги немате овие проблеми, Делимано ви ја нуди најдобрата керамичка облога на пазарот - CeramicaForte – која сигурно ќе ве импресионира со своите карактеристики.

Модерен ефект на синкаст камен

Садовите за готвење Delimano Ceramica Deliciа, кои се произведени во Италија, имаат привлечен и модерен дизајн: надворешниот дел е изработен од модерен силиконизиран емајл, додека внатрешниот дел е со керамичка облога и изглед на природен камен. Елегантен и префинет стил кој одговара на секоја кујна.