Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
Експрес лонци и апарат за бавно готвење

Експрес лонци и апарат за бавно готвење

Храната може да ја подготвите на брз или бавен начин, во зависност од тоа колку време имате на располагање. Кога сте во брзање таа може да биде готова и за 80% побрзо. Но, кога имате време подгответе ја во апарат за бавно готвење за да го вкусите најубавиот оброк.
Подреди според Подреди според

Нема производи.

Избриши сè