Нема производи во вашата кошничка.

Multifresh

Delimano Multifresh е револуција во исхраната - вакум блендер и протектор на хранливи состојки.

Тој е 5 во 1 паметен апарат: блендира, вакумски блендира, вакумира, готви супи и меле.

Дознајте повеќе

Нашите продавници се отворени.

Нарачувајте онлајн 24/7 со достава до дома #останидома.