10 ГОДИНИ

Велат дека времето лета кога секој ден го славиш животот. Поминаа
10 години од почетоците на Делимано и не би можеле да бидеме посреќни што сме во можност да го прославиме нашиот 10-ти роденден со вас.

Вкусна деценија

За да го прославиме нашиот роденден како и храната во сите форми, подготвивме одлична е-книга со рецепти. Ги собравме рецептите за највкусните јадења кои се лесни за подготовка, одземаат малку време, за кои се потребни состојки кои се достапни во секоја продавница и најважно, носат свежина во кујната.

Преземете ја е-книгата со БЕСПЛАТНИ рецепти >>
Delimano Logo

Садови, додатоци и кујнски апарати за здраво готвење!

© Studio Moderna 2020
 

Внесете ја вашата е-маил адреса:

* Задолжителни полиња