Нема производи во вашата кошничка.

20 РЕЦЕПТИ од цела Eвропа

Симнете ја е-книгата, сосема бесплатно

"Корисни Air Fryer совети и рецепти"

Пополнете ја формата од десната страна и е-книгата ќе пристигне на вашата e-mail адреса. Симнете ја и уживајте во готвењето.

Готвењето со топол воздух е најновиот тренд во кулинарството. Зошто? Затоа што може да ја јадете омилената пржена храна, но подготвена со помалку калории и помалку маснотии, споредено со традиционалната подготовка во масло. Неверојатно, зарем не?

Но, верувајте ни - бидејќи ние ја тестиравме за вас, за да ја провериме разликата меѓу пржењето во масло и готвењето со топол воздух. Да ги погледнеме резултатите!

Сите бесплатни е-книги ќе ги најдете ТУКА!

Корисни Air Fryer совети и рецепти

Пополнете ги празните полиња.

Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни!

* Задолжителни полиња

Ги прочитав и ги прифаќам Условите за користење