Нема производи во вашата кошничка.

Како да го искористите купонот?

Добивте купон за попуст кој можете да го искористите на страницата на Делимано. Еве неколку насоки, како да го искористите истиот.

1. Изберете го производот што сакате да го нарачате на www.delimano.com.mk

Едноставно изберете го производот или производите кои сакате да ги нарачате и додадете ги во кошничка со кликање на зеленото копче.

2. Внесете го кодот од купонот

За да можете да го добиете попустот од купонот, само внесете го кодот во полето и активирајте го со кликање на копчето.

3. Комплетирајте ја нарачката

По внесувањето на кодот од купонот, завршете го процесот за нарачка со кликање на копчето „Комплетирајте ја нарачката“

Се надеваме дека ќе уживате во нарачаните производи.