Нема производи во вашата кошничка.

Џебен нутриционист

Симнете ја е-книгата, сосема бесплатно

"Џебен нутриционист"

Пополнете ја формата од десната страна и е-книгата ќе пристигне на вашата e-mail адреса. Симнете ја и уживајте во готвењето.

Овој практичен џебен нутриционист ќе ви помогне да подготвите превкусно смути! Компактен водич кој ќе ви ги објасни нутритивните вредности на различни продукти и ќе ве советува кога, каде и како да ги изберете најсвежите продукти. Откога ќе се запознаете со предностите на продуктите, ќе можете самите да подготвите хранливо и здраво смути. Симнете ја оваа е-книга и започнете!

Сите бесплатни е-книги ќе ги најдете ТУКА!

Џебен нутриционист

Пополнете ги празните полиња.

Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни!

* Задолжителни полиња

Ги прочитав и ги прифаќам Условите за користење