Нема производи во вашата кошничка.

Здрави палачинки

Симнете ја е-книгата, сосема бесплатно

"Здрави палачинки"

Пополнете ја формата од десната страна и е-книгата ќе пристигне на вашата e-mail адреса. Симнете ја и уживајте во готвењето.

Кој не сака палачинки? Неверојатно меки, совршено слатки и вкусни палачинки ... За жал, палачинките не се баш здрава храна, затоа, ако сакате да ја намалите вашата тежина, палачинките не се најдобар избор. За среќа, сите палачинки не се исти. Можете да подготвите палачинки кои се добри за вашето здравје и вашата линија.

Сите бесплатни е-книги ќе ги најдете ТУКА!

Здрави палачинки

Пополнете ги празните полиња.

Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни!

* Задолжителни полиња

Ги прочитав и ги прифаќам Условите за користење