Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Кој Nutribullet е најдобар за мене?

Секој корисник и секое семејство има различни потреби. Ние имаме неколку видови на Нутрибулет со различни додатоци. Овде, можете лесно да ги споредите различните верзии и сè што е вклучено во комплетот, пред да изберете. Што и да одберете, секогаш можете да си докупите дополнителни чашки или сечила.

Име на производот
Соодветно за
Моќност на мотор
Број на вртежи во минута
Боја на основата
Вкрстено сечило
Рамно сечило
Висока чаша (0,9л)
Висока чаша (0,7л)
Мала чаша (0,5л)
Мала чаша со рачка (0,5л)
Капаче за пиење
Обичен капак
Додаток со дршка
Џебен нутриционист
Упатство за употреба
Специјална понуда
Ограничено издание во црвена боја
600 W
20.000 RPM
црвена
 
 
 
 
 
 
 
Оригинално, најпродавано издание со сите додатоци
600 W
20.000 RPM
сива
 
 
единствени 2.3 коњска сили (1700W моќност), NutriBullet Rx е најмоќниот NutriBullet досега. Со специјални додатоци кои го прават единствен на пазарот!
1700 W
30.000 RPM
црна