Нема производи во вашата кошничка.

Погледнете ги разликите помеѓу оригиналниот Nutribullet и неговите копии

Сакате да си купите Екстрактор на хранливи состојки, но не знаете дали се работи за оригиналниот Nutribullet? Ви ги покажуваме разликите и на што да внимавате при купувањето

Погледнете ги надолу:

 • 1

  Оригинален:

  • Со Magic Bullett лого

  Копија:

  • Друга боја
  • Без Magic Bullet лого
 • 2

  Оригинален:

  • Понизок

  Копија:

  • Повисок
 • 3

  Оригинал:

  • Јасно Nutribullet лого

  Копија:

  • Бледо, нејасноNutribullet лого
 • 4

  Оригинал:

  • Има лиценца

  Копија:

  • Не одговара на стандардите
 • 5

  Оригинал:

  • Сив кабел

  Копија:

  • Црн кабел
 • 6

  Оригинал:

  • Има внатрешен раб

  Копија:

  • Нема внатрешен раб
 • 7

  Оригинал:

  • Гумата не се вади

  Копија:

  • Гумата се вади
 • 8

  Оригинал:

  • Метален прстен под штрафот

  Копија:

  • Пластичен прстен
 • 9

  Оригинал:

  • Тврдо дно кое не може да се извади

  Копија:

  • Меко, неквалитетно дно кое лесно се вади
 • 10

  Оригинал:

  • Црни ногарки

  Копија:

  • Пластични, светли ногарки
 • 11

  Оригинален:

  • Цврст, отпорен материјал

  Копија:

  • Тенка, кршлива пластика