Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна Битола

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Никола Тесла 34 7000 Битола

Тел: 047/ 221 023; 078/482 738

Работно време

понеделник, среда и четврток: 8:00-21:00,
вторник и петок: 8:00-18:00,
сабота: 9:00-17:00,
недела неработен ден.