Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна ГТЦ

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Кеј 13 Ноември, лок.2 (Градски Трговски Центар) 1000 Скопје

Тел: 02/ 3120 066; 070/354 251

Работно време

понеделник до петок: 9:00-20:00,
сабота: 9:00-14:00,
недела неработен ден.