Нема производи во вашата кошничка.

Водич за имунитет

Симнете ја е-книгата, сосема бесплатно

"Водич за имунитет"

Имуниот систем е заштитата на телото од инфекции. Ги напаѓа микробите и помага да останеме здрави. Имунитетот ги памети сите микроби кои ги поразил, во вид бели крвни зрнца познати како мемори клетки. Ова значи дека тие можат да ги препознаат и уништат микробите брзо, доколку навлезат во телото повторно, пред да се размножат и да те разболат.

Сите бесплатни е-книги ќе ги најдете ТУКА!

Водич за имунитет

Пополнете ги празните полиња.

Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни!

* Задолжителни полиња