Нема производи во вашата кошничка.

Делимано готви лесно за вас!

Делимано готви лесно за вас! - Придружете им се на милионите задоволни корисници.

Придружете им се на милионите задоволни корисници.

до -50%
 
[banner_timer]
 

Попусти за ПЕТОК 13-ти

Попусти за ПЕТОК 13-ти - Само денес! Дополнителни 13% ПОПУСТ во кошничка.

Само денес! Дополнителни 13% ПОПУСТ во кошничка.

-13%
 
[banner_timer]
 

Dormeo Клуб 5* Ексклузивно членство

Photo
Video

Дали сакате да купувате со ексклузивни привилегии? Дали сакате да штедите со секоја нарачка и да добивате понуди достапни само за Вас? Станете Клуб 5* Ексклузивен член и уживајте во одличните предности кои ги имаат нашите членови.

Dormeo Клуб 5* Ексклузивно членство
2.490,00 ден.
Изберете
Јавете ни се на 02 3094-556
Stock: 9
Достапно на залиха. Време на испорака: до 7 работни дена.
 • Кратко инфо
 • Детали за производот
 • Технички карактеристики
Кратко инфо

Дали сакате да купувате со ексклузивни привилегии? Дали сакате да штедите со секоја нарачка и да добивате понуди достапни само за Вас? Станете Клуб 5* Ексклузивен член и уживајте во одличните предности кои ги имаат нашите членови.

Дознајте повеќе
Детали за производот

ПОДАРОК Siena Јорган 160x200см.

Со секое Клуб 5* Ексклузивно членство, добивате ПОДАРОКSiena Јорган 160x200см. во вредност од 3.780 ден.

Клуб купувачите влегуваат во различни рангови. Рангот е во зависност потрошувачката кошничка, односно од вредноста на купените 10 производи:

 • Ранг 1 потрошена сума за 10 производи до 20 000 ден. = 0 ден. дополнителен попуст.
 • Ранг 2 потрошена сума за 10 производи од 20 000 до  50 000 ден. = користи 1000 денари ваучер кој ќе може да го користи на производ по избор.
 • Ранг 3 потрошена сума за 10 производи од 50 000 до  80 000 ден. = користи 2000 денари ваучер кој ќе може да го користи на производ по избор.
 • Ранг 3 потрошена сума за 10 производи над  80 000 ден. = користи 4000 денари ваучер кој ќе може да го користи на производ по избор.

*Доколку еден клуб 5 купувач за првите 10 производи нема достигнато лимит над 20000 денари но останува да биде наш клуб член, на тој купувач кумулативно му се вбројуваат производите додека не го достигне минимумот пример и со 12, 13... производи се додека не стигне до минималниот вредносен ваучер од 1000 денари.

Кој може да ги користи привилигиите на членството?

 • Предностите од членството можат да ги користи носителот на клуб картичката како и членовите на семејството (сопруг/а, партнер/ка, брат, сестра, ќерка, син и т.н.) Со приложување на картичката или документ за верификација.
 • Производите можат да бидат испорачани единствено на адресата приложена како адреса на живеење при станување на член на клубот и треба да бидат платени во моментот на испораката.
 • Податоците можат да се сменат со писмена изјава или усмена телефонска комуникација/јавување.
 • Клуб картиката и нејзините привилегии може да се пренесат на друг член на фамилијата во оправдани случаи ( смртен случај, преселба на корисникот надвор од државата)
 • За да се искористат роденденските ваучери задолжително треба да се пополни датумот на роденденот на денот кога се впишуваат основните лични податоци.
 • Доколку купувачот ја изгуби или воопшто не ја добие клуб картичката се идентификува со друг валиден документ.

Детали и правила на Клуб картичката за лојалност – правила за користење на вредносен ваучер

Собирање на поени за добивање на вредносен ваучер:

 • Во купопродажни трансакции се квалификуваат сите купени производи кои имаат вредност поголема од 0 ден.
 • Во купопродажни трансакции не се квалификува основното Премиум клуб членство, односно вредноста од платената основна чланарина.
 • Во купопродажни трансакции не се квалификуваат прирачници, ќеси, торби за пазарење или други трошоци поврзани со испорака до дома како и производи што имаат вредност 0 ден.
 • Од купопродажни трансакции не се квалификуваат производи кои се платени, а потоа вратени по различни законски основи.
 • Периодот на собирање поени за вредносен ваучер се смета периодот додека е активна клуб картичката, доколку клуб картичката се продолжи во дозволениот рок, тогаш поените се префрлаат.
 • Купопродажните трансакции се бројат по дата како се остварени, не се комбинираат производи за да се оствари посакуваниот ранг.
 • Во пресметката за користење на голем попуст не се собираат и не се  комбинираат  повеќе привилегии (ваучери по различни основи) на еден производ.

Користење на вредносни ваучери:

 • Вредносниот ваучерот се внесува како производ и програмата по автоматизам го пресметува попустот од 1000, 2000 или 4000 ден. според претходно остварената вредност, односно врз основа на претходно купените производи.
 • Попустот во вид на ваучер програмата по автоматизам го пресметува на редовна, клубска или акциска цена, земајќи ја во предвид најповолната понуда за нашиот клуб купувач.
 • Вредносниот ваучер не се пресметува на пакети со заштеда, односно купувачот може да одлучи која понуда ќе ја одбере. Попусти по различни основи не се собираат.
 • Вредносниот ваучер се искористува веднаш по негово доспевање на 11-ти производ или додека купувачот кумулативно не го достигне својот минимум купени производи во вредност од 20 000 ден.
 • Вредносниот ваучер од 300/600 ден. се користи на производ/и во вредност од над 3000/6000 ден. во првите 90 дена од зачленувањето.
 • Попустот се пресметува на моменталната цена на производите од сите брендови без разлика дали е редовна, акциска или клуб цена.

Детали и правила на Клуб картичката за лојалност – користење на ваучери по други основи

Роденденденски ваучер:

 • Роденденски вредносен ваучер се однесува исклучиво на роденденот на членот кој е носител на картичката.
 • Роденденскиот ваучер од 500 ден. се пресметува на сума над 3000 ден. и не се комбинира со пакети со заштеда.
 • Роденденскиот ваучер е валиден на денот на роденденот, два дена пред и по роденденот.
 • Роденденскиот ваучер е валиден само со приложување на документ кој ја потврдува веродостојноста на роденденот по дата.

Ваучер за попуст/подарок на Дормео душек:

 • Се однесува само за клуб член со приложување на клуб 5* картичката.
 • Ваучерот со -10 % се однесува за купување на душек Dormeo iMemori S Plus (60 дена од купување на Премиум клуб картичката)
 • Заштедата се однесува на редовна цена/понуда на душекот .
 • Попусти и подароци по различни основи не се комбинираат со ваучер со дополнителен попуст/подарок.
 • Подарок за купен Дормео душек се однесува за членовите на Ексклузивната клуб картичка.
 • Подарокот за купен душек се однесува за сите купени душеци со исклучок на Siena, Aloe Vera V2, Baby.

Ваучер за бесплатна испорака:

 • Вредносен ваучер за бесплатна испорака се однесува на нарачка по избор на клиентот. Доколку цената на испораката изнесува повеќе од износот на ваучерот, разликата се доплаќа. Доколку износот на ваучерот за испорака е помалку од износот на ваучерот, тогаш разликата во пари не се враќа.

Детали и правила на Клуб картичката за лојалност – исклучоци

Исклучоци:

 • Доколку купувачот претходно во согласност со законските регулативи врати производ за чие купување биле доделени поени во вид на ваучер, ваучерот ќе бидe сторниран, односно вредноста на ваучерот ќе се одземе од вкупната вредност на купопродажната трансакција.
 • Доколку клуб купувачот не ги искористи поените во вид на ваучер, додека е во важност клуб картичката, односно не ја продолжи чланарината сметано од прво активираната чланарина, дотогаш стекнатите поени се губат, вредносниот ваучер не може да се искористи.
 • Клуб купувачот мора да го искористи попустот во моментот на доспевање, за купени 10 производи, или додека го достине минмиумот од 20 000 ден. за купени производи.
 • Студио Модерна го задржува правото да ја одземе или прогласи за неважечка Клуб картичката доколку се утврди дека истата е злоупотребена.
 • Предностите на клуб картичката се однесуваат на носителот на истата како и на членовите на неговото семејство, но не и на трети лица.
 • Студио Модерна како издавач на членството го задржува правото да ги менува Клуб 5* правилата. Доколку дојде до некакви измени истите ќе бидат објавени на нашата официјална веб страна.
 • Ако ја користите клуб картичката по промена на правилата значи дека се сложувате на истите промени.
Технички карактеристики
Дормео линија Comfort
Дормео програма спиење

Рецензии од купувачи 0 рецензии

Што мислите за овој производ? *

1 1 ѕвездичка
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star