Нема производи во вашата кошничка.

Делимано готви лесно за вас!

Делимано готви лесно за вас! - Придружете им се на милионите задоволни корисници.

Придружете им се на милионите задоволни корисници.

до -50%
 
[banner_timer]
 

BLACK FRIDAY ФИНАЛЕ!

Со попусти од -20% до -70% и ДОПОЛНИТЕЛНИ -10% ПОПУСТ во кошничка!

Со попусти од -20% до -70% и ДОПОЛНИТЕЛНИ -10% ПОПУСТ во кошничка!

 
[banner_timer]
 

Top Shop Клуб 5* членство

Photo
Video

Станете наш Клуб 5* корисник и уживајте во посебните клуб привилегии кои ги добивате веднаш и истите траат додека ви е активно клуб членството.

*Во насока на зачувување на околината и намалување на отпадот, нашите картички од печатена форма, преминаа во дигитална. Со купување на Клуб картичка, добивате Партнер број кој нашите вработени го идектификуваат преку вашето име, презиме и телефон.

Со секое ново или обновено Клуб 5* членство, добивате ПОДАРОК Delimano Primera Електрична Цедалка, во вредност од 1.890 ден.
Top Shop Клуб 5* членство
1.590,00 ден.
Изберете
Јавете ни се на 02 3094-556
 • Кратко инфо
 • Детали за производот
Кратко инфо

Станете наш Клуб 5* корисник и уживајте во посебните клуб привилегии кои ги добивате веднаш и истите траат додека ви е активно клуб членството.

*Во насока на зачувување на околината и намалување на отпадот, нашите картички од печатена форма, преминаа во дигитална. Со купување на Клуб картичка, добивате Партнер број кој нашите вработени го идектификуваат преку вашето име, презиме и телефон.

Дознајте повеќе
Детали за производот

ПОДАРОК Delimano Primera Електрична Цедалка

Со секое ново или обновено Клуб 5* членство, добивате ПОДАРОК Delimano Primera Електрична Цедалка, во вредност од 1.890 ден.

*Во насока на зачувување на околината и намалување на отпадот, нашите картички од печатена форма, преминаа во дигитална.

Со купување на Клуб картичка, добивате Партнер број кој нашите вработени го идектификуваат преку вашето име, презиме и телефонски број.

Кој може да ги користи привилигиите на членството?

 • Предностите од членството можат да ги користи носителот на клуб картичката како и членовите на семејството (сопруг/а, партнер/ка, брат, сестра, ќерка, син и т.н.) Со приложување на картичката или документ за верификација.
 • Производите можат да бидат испорачани единствено на адресата приложена како адреса на живеење при станување на член на клубот и треба да бидат платени во моментот на испораката.
 • Податоците можат да се сменат со писмена изјава или усмена телефонска комуникација/јавување.
 • Клуб картиката и нејзините привилегии може да се пренесат на друг член на фамилијата во оправдани случаи ( смртен случај, преселба на корисникот надвор од државата)
 • За да се искористат роденденските ваучери задолжително треба да се пополни датумот на роденденот на денот кога се впишуваат основните лични податоци.
 • Доколку купувачот ја изгуби или воопшто не ја добие клуб картичката се идентификува со друг валиден документ.

Детали и правила на Клуб картичката за лојалност – правила за користење на вредносен ваучер

Собирање на поени за добивање на вредносен ваучер:

 • Во купопродажни трансакции се квалификуваат сите купени производи кои имаат вредност поголема од 0 ден.
 • Во купопродажни трансакции не се квалификува основното Премиум клуб членство, односно вредноста од платената основна чланарина.
 • Во купопродажни трансакции не се квалификуваат прирачници, ќеси, торби за пазарење или други трошоци поврзани со испорака до дома како и производи што имаат вредност 0 ден.
 • Од купопродажни трансакции не се квалификуваат производи кои се платени, а потоа вратени по различни законски основи.
 • Периодот на собирање поени за вредносен ваучер се смета периодот додека е активна клуб картичката, доколку клуб картичката се продолжи во дозволениот рок, тогаш поените се префрлаат.
 • Купопродажните трансакции се бројат по дата како се остварени, не се комбинираат производи за да се оствари посакуваниот ранг.

Користење на вредносни ваучери:

 • Вредносниот ваучерот се внесува како производ и програмата по автоматизам го пресметува попустот од 1000, 2000 или 4000 ден. според претходно остварената вредност, односно врз основа на претходно купените производи.
 • Попустот во вид на ваучер програмата по автоматизам го пресметува на редовна, клубска или акциска цена, земајќи ја во предвид најповолната понуда за нашиот клуб купувач.
 • Вредносниот ваучер не се пресметува на пакети со заштеда, односно купувачот може да одлучи која понуда ќе ја одбере. Попусти по различни основи не се собираат.
 • Вредносниот ваучер се искористува веднаш по негово доспевање на 11-ти производ или додека купувачот кумулативно не го достигне својот минимум купени производи во вредност од 20 000 ден.
 • Вредносниот ваучер од 300/600 ден. се користи на производ/и во вредност од над 3000/6000 ден. во првите 90 дена од зачленувањето.
 • Попустот се пресметува на моменталната цена на производите од сите брендови без разлика дали е редовна, акциска или клуб цена.

Детали и правила на Клуб картичката за лојалност – користење на ваучери по други основи

Роденденденски ваучер:

 • Роденденски вредносен ваучер се однесува исклучиво на роденденот на членот кој е носител на картичката.
 • Роденденскиот ваучер од 500 ден. се пресметува на сума над 3000 ден. и не се комбинира со пакети со заштеда.
 • Роденденскиот ваучер е валиден на денот на роденденот, два дена пред и по роденденот.
 • Роденденскиот ваучер е валиден само со приложување на документ кој ја потврдува веродостојноста на роденденот по дата.

Ваучер за попуст/подарок на Дормео душек:

 • Се однесува само за клуб член со приложување на клуб 5* картичката.
 • Ваучерот со -10 % се однесува за купување на душек Dormeo iMemori S Plus (60 дена од купување на Премиум клуб картичката)
 • Заштедата се однесува на редовна цена/понуда на душекот .
 • Попусти и подароци по различни основи не се комбинираат со ваучер со дополнителен попуст/подарок.
 • Подарок за купен Дормео душек се однесува за членовите на Ексклузивната клуб картичка.
 • Подарокот за купен душек се однесува за сите купени душеци со исклучок на Siena, Aloe Vera V2, Baby.

Ваучер за бесплатна испорака:

 • Вредносен ваучер за бесплатна испорака се однесува на нарачка по избор на клиентот. Доколку цената на испораката изнесува повеќе од износот на ваучерот, разликата се доплаќа. Доколку износот на ваучерот за испорака е помалку од износот на ваучерот, тогаш разликата во пари не се враќа.

Детали и правила на Клуб картичката за лојалност – исклучоци

Исклучоци:

 • Доколку купувачот претходно во согласност со законските регулативи врати производ за чие купување биле доделени поени во вид на ваучер, ваучерот ќе бидe сторниран, односно вредноста на ваучерот ќе се одземе од вкупната вредност на купопродажната трансакција.
 • Доколку клуб купувачот не ги искористи поените во вид на ваучер, додека е во важност клуб картичката, односно не ја продолжи чланарината сметано од прво активираната чланарина, дотогаш стекнатите поени се губат, вредносниот ваучер не може да се искористи.
 • Клуб купувачот мора да го искористи попустот во моментот на доспевање, за купени 10 производи, или додека го достине минмиумот од 20 000 ден. за купени производи.
 • Студио Модерна го задржува правото да ја одземе или прогласи за неважечка Клуб картичката доколку се утврди дека истата е злоупотребена.
 • Предностите на клуб картичката се однесуваат на носителот на истата како и на членовите на неговото семејство, но не и на трети лица.
 • Студио Модерна како издавач на членството го задржува правото да ги менува Клуб 5* правилата. Доколку дојде до некакви измени истите ќе бидат објавени на нашата официјална веб страна.
 • Ако ја користите клуб картичката по промена на правилата значи дека се сложувате на истите промени.

Рецензии од купувачи 4 рецензии

5

4 рецензии

4 производ(и)

Што мислите за овој производ? *

1 1 ѕвездичка
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Marina

www.topshop.com.mk

odlicna lamba
jas stanav nov clen pred nepolna nedela....
od koga vazi ovaa ponuda?

ivica

www.topshop.com.mk

zaenteresiran
zdravo sakam da ve prasam dali so naracuvanje na kartickata se dobiva i nekoj drug podarok osven lambata mi rekoa deka imalo na podarok i patiki sto se 1500d fala mnogu

suzanka

www.topshop.com.mk

eden i edinstven
edinstveni proizvodi bez zbor

igor

www.topshop.com.mk

nema da zgresite

4 производ(и)