Нема производи во вашата кошничка.

Супа од морков и ѓумбир

Оној човек којшто јаде свежа храна е всушност оној чија што исхрана содржи 75% свежа храна. Со таквата храна луѓето внесуваат помалку, но поквалитетни калории кои им даваат сила и и ги прават поотпорни. Погледнете ги нашиот предлог за вкусна супа од морков и ѓумбир.

Состојки:

  • 3 моркови
  • 1/2 кромид
  • 1 см ѓумбир
  • Сол
  • 300 мл вода

Подготовка:

  • Додадете ги сите состојки до MAX нивото во Delimano MultiFresh Бокалот за готвење, наместете го копчето на heat blend (HB) и притиснете за да се вклучи.
  • Штом програмата заврши, супата е подготвена за послужување.
  • Послужете со магдонос, крем од кокос или павлака.