СТАНЕТЕ ГОТВАЧ СО 5* СО DELIMANO FIVESTAR LEGEND САДОВИТЕ ЗА ГОТВЕЊЕ.

НАРАЧАЈТЕ ТУКА >>

Новата ѕвезда во вашата кујна

Delimano садовите за готвење од линијата FiveStar legend се единствените садови кои ќе ви бидат потребни во кујната.

Погледнете ги сите производи >>

Вашиот личен готвач со 5*

Досега се продадени повеќе од 8,2 милиони садови за готвење од линијата Stone Legend. Сега, легендата се врати, уште подобра, подготвена да ги освои срцата на нови милион готвачи.

тава за пржење

стаклен капак

тава за палачинки

ростер тава

округла тава

сад за сос

5 елементи за резултати за 5*

Садовите за готвење содржат 8 слоеви и имаат најнова, револуционерна нелеплива облога: Од Quantanium, надградена со 5 од најцврстите елементи на Земјата. Честички од титаниум, вистински камен, сребро и дијамант, поврзани во основата добиена во процес со вода, со што се добива исклучително трајна облога.

до

3,5x

подолготрајни*

до

10x

подолго нелепливи

до

2x

поотпорни*

*Во споредба со најчесто користените облоги за готвење.

Искусете ги предностите на FiveStar Legend линијата

* 5 ѕвезди за облогата

Направени во 8 слоеви и облога од Quantanium, надградена со 5 од најцврстите елементи на Земјата. Честички од титаниум, вистински камен, сребро и дијамант, поврзани во основата добиена во процес со вода.

* 5 ѕвезди за квалитет

Овие садови се до 3,5 пати потрајни и 2 пати поотпорни на гребење во споредба со најчесто користените облоги за готвење.

* 5 ѕвезди за здравје и вкус

Нелепливата облога ви овозможува да готвите со помалку масло и масти, што ви овозможува да подготвувате поздрави и повкусни оброци.

* 5 ѕвезди за нивната намена

Соодветни се за сите начини на готвење - на сите видови шпорети, за печење, пржење, варење.

* 5 ѕвезди за лесно чистење

Комбинацијата на елементите во облогата ја прават супер нелеплива, што ја прави оваа облога многу лесна за чистење.

* 5 ѕвезди за еко решение

При производството на овие садови се користи 80% помалку вода, во споредба со 2018 год. и навлаките од пакувањето се направени од повеќе од 70% рециклирани материјали.

Направете го овој момент Легендарен.

Што ги прави FiveStar садовите толку посебни?