Нема производи во вашата кошничка.

NutriBullet

Nutribullet е екстрактор на хранливи состојки кој со својот единствен систем за екстракција на храната, ги разградува продуктите до микро ниво и ги ослободува сите хранливи материи кои ги содржат.

Кој Nutribullet е најдобар за мене?
 • Nutribullet на Instagram

  Инспирирајте се од вкусните рецепти на нашите корисници и нивните преубави фотографии.

  Повеќе 
 • Nutribullet на Facebook

  Лајкнете ја нашата страница и бидете во тек со сите новости поврзани со Nutribullet..

  Повеќе 
 • Видео рецепти со Nutribullet

  Откријте многу вкусни рецепти и споделите ги вашите омилени рецепти на smuti.mk

  Повеќе 
 • Оригинален Nutribullet или копија

  На пазарот можете да сретнете многу слични производи и копии, а овде можете да дознаете по што да ги разликувате.

  Повеќе